Amazon Quiz Answer 1st February and Win Free 10000 RS | 5 Winners

0
Amazon Quiz Answer 1st February and Win Free 10000 RS 5 Winners

Amazon Quiz Answer 1st February and Win Free 10000 RS | 5 Winners

Amazon Quiz Answer 1st February and Win Free 10000 RS | 5 Winners.

Winner Announcement :  After we confirm the winner/s.we will contact the winners individually.We will also post the winners names on this page by 28th February, 2019.There are a total of 1 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 28th February, 2019

How To Participate In Amazon QuizTime Answer 

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.
2. Open & Sign in to the Amazon App.
3. Go to Home Page & Scroll Down then you will see “Amazon Quiz Answers 30 January” Banner, tap on it.
4. Now just tap on Start Tab to play the quiz.

QuizTime Winners – January 2019  :  Click Here List 

Dosto Abhi Tak Aapne Hamari YouTube Channel Subscribe nahi kiya to aaj hi subscribe kare. subscribe karene ke liye yaha par click kare

Amazon Quiz Answer 1st February and Win Free 10000 RS | 5 Winners

Question 1. Where can you take a selfie while sitting on the real Iron Throne used in the filming of Game of Thrones?

Answer: Croatia

Question 2. ‘I’m the king of the world’ is a dialogue from which movie?

Answer: Titanic

Question 3. There have been 3 Kabbadi World Cups held so far, and one country has won them all. Which one is it?

Answer: India

Question 4. Polar bears are found in Antarctica.

Answer: False

Question 5. ‘Salome’ and ‘An Ideal Husband’ are plays written by which playwright?

Answer: Oscar Wilde

___________________________________________

Amazon Quiz Answer 31th January

1. Octopuses have 3 hearts

Answer – True

2. Starbucks was founded in which American city?

Answer – Seattle

3. In the Lion King, Rafiki is the name of which character?

Answer –The monkey

4. Which of these is NOT a droid from Stars Wars?

Answer –Chewbacca

5. In which year was the first hard disk with a gigabyte of space released?

Answer –1980

Aslo Read : 

GBWhatsApp Letest Updated Version Download

YOWhatsApp Letest Version Download

Amazon Quiz Answer 1st February and Win Free 10000 RS | 5 Winners

Read Amazon QuizTime – Terms and Conditions

  1. This Contest will commence on 1st February 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12th January 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning Free 10000 RS (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Join Facebook Group 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here