Amazon Quiz Answer 2nd February and Win Sony Alpha DSLR Camera

0
Amazon Quiz Answer 2nd February and Win Sony Alpha DSLR Camera

Amazon Quiz Answer 2nd February and Win Sony Alpha DSLR Camera

Amazon Quiz Answer 1st February and Win Sony Alpha DSLR Camera.

Winner Announcement :  After we confirm the winner/s.we will contact the winners individually.We will also post the winners names on this page by 28th February, 2019.There are a total of 1 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 28th February, 2019

How To Participate In Amazon QuizTime Answer 

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.
2. Open & Sign in to the Amazon App.
3. Go to Home Page & Scroll Down then you will see “Amazon Quiz Answers 2nd February” Banner, tap on it.
4. Now just tap on Start Tab to play the quiz.

QuizTime Winners – January 2019  :  Click Here List 

Dosto Abhi Tak Aapne Hamari YouTube Channel Subscribe nahi kiya to aaj hi subscribe kare. subscribe karene ke liye yaha par click kare

Amazon Quiz Answer 2nd February and Win Sony Alpha DSLR Camera

Question 1. Which dance move became popular after Michael Jackson used it during a performance of the song ‘Billie Jean’ in 1983?

Answer: Moonwalk

Question 2. What is the dot that appears on the lower case of the alphabet ‘i’ called?

Answer: Tittle

Question 3. If you can see the Wheel of Stone inside the Vittala Temple complex, which city are you in?

Answer: Hampi

Question 4. What is the highest civilian award of India?

Answer: Bharat Ratna

Question 5. In the context of space, a ‘Light Year’ is __.

Answer: A unit of length

___________________________________________

Amazon Quiz Answer 1st February

Question 1. Where can you take a selfie while sitting on the real Iron Throne used in the filming of Game of Thrones?

Answer: Croatia

Question 2. ‘I’m the king of the world’ is a dialogue from which movie?

Answer: Titanic

Question 3. There have been 3 Kabbadi World Cups held so far, and one country has won them all. Which one is it?

Answer: India

Question 4. Polar bears are found in Antarctica.

Answer: False

Question 5. ‘Salome’ and ‘An Ideal Husband’ are plays written by which playwright?

Answer: Oscar Wilde

Aslo Read : 

GBWhatsApp Letest Updated Version Download

YOWhatsApp Letest Version Download

Amazon Quiz Answer 2nd February and Win Sony Alpha DSLR Camera

Read Amazon QuizTime – Terms and Conditions

  1. This Contest will commence on 2nd February 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12th January 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning Sony Alpha DSLR Camera(hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Join Facebook Group 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here