Amazon Quiz Answer 5th February and Win Sony Noise Cancelling Headphones

0
Amazon Quiz Answer 5th February and Win Sony Noise Cancelling Headphones

Amazon Quiz Answer 5th February and Win Sony Noise Cancelling Headphones

Amazon Quiz Answer 5th February and Win Sony Noise Cancelling Headphones.

Winner Announcement :  After we confirm the winner/s.we will contact the winners individually.We will also post the winners names on this page by 28th February, 2019.There are a total of 1 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 28th February, 2019

How To Participate In Amazon QuizTime Answer 

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.
2. Open & Sign in to the Amazon App.
3. Go to Home Page & Scroll Down then you will see “Amazon Quiz Answers 2nd February” Banner, tap on it.
4. Now just tap on Start Tab to play the quiz.

QuizTime Winners – January 2019  :  Click Here List 

Dosto Abhi Tak Aapne Hamari YouTube Channel Subscribe nahi kiya to aaj hi subscribe kare. subscribe karene ke liye yaha par click kare

Amazon Quiz Answer 5th February and Win Sony Noise Cancelling Headphones

Question 1. Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?

Answer: Helium

Question 2. Vlad the Impaler was an emperor in Romania in the 14th century. Which fictional character was based on him?

Answer: Dracula

Question 3. The ‘Asteroid Belt’ is a region of space where most of the asteroids in our Solar System are found orbiting the Sun. This belt is located between the orbits of which two planets?

Answer: Mars and Jupiter

Question 4. Narthaki Nataraj recently became the first Transgender to be awarded the Padma Shri award. Which of these dance forms is she associated with?

Answer: Bharatnatyam

Question 5. Which country won the recently held 2019 Asian Cup Football tournament?

Answer: Qatar

___________________________________________

Amazon Quiz Answer 4 February

Question 1. Who led the Indian cricket team to their first ever World Cup victory in 1983?

Answer: Kapil Dev

Question 2. What is the national sport of Japan?

Answer: Sumo wrestling

Question 3. A ‘sonnet’ is a poem in a specific form which originated in Italy. How many lines does a sonnet typically have?

Answer: 14

Question 4. The largest Buddhist monastery is the world is located in _

Answer: Indonesia

Question 5. Which of these Indian states does NOT share its border with China?

Answer: Nagaland

 

Aslo Read : 

GBWhatsApp Letest Updated Version Download

YOWhatsApp Letest Version Download

Amazon Quiz Answer 5th February and Win Sony Noise Cancelling Headphones

Read Amazon QuizTime – Terms and Conditions

  1. This Contest will commence on 5th February 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12th January 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning Sony Noise Cancelling Headphones(hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Join Facebook Group 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here