Amazon Today Quiz Question and Answers – teachloot

0

Amazon Today Quiz Question and Answers 

Winner Announcement : After we confirm the winner/s, we will contact the winners individually. We will also post the winners names on this page by 28th February, 2019

There are a total of 1 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 28th February, 2019

Dosto Abhi Tak Aapne Hamari YouTube Channel Subscribe nahi kiya to aaj hi subscribe kare. subscribe karene ke liye yaha par click kare

Amazon 11th January 2019 Quiz Answers

Amazon 11th January Quiz Questions & Answers : 

1. In August 1962, Jamaica declared independance from which country?

Answer – United Kingdom

2. In 1819, Sir Thomas Stamford Raffles founded which colonial state?

Answer – Singapore

3. What is the national flower of India?

Answer – Lotus

4. Lemurs are native to only one country on the planet. Which country is it?

Answer – Madagascar

5. Polysomnography is a type of study concerning which human activity?

Answer – Sleeping

Amazon 10th January 2019 Quiz Answers

Amazon 10th January Quiz Questions & Answers : 

1. A coup in Libya in 1969, brought which dictator to power?

Answer- Muammar Gaddafi

2. What was the name of the ship Christopher Columbus sailed from Spain to the ‘New World’ in 1492?

Answer – Santa Maria

3. In hospitals, Nephrology departments generally treat medical issues related to which organs of the body?

Answer – Kidneys

4. Where in the human body is the femur located?

Answer – Leg

5. What food makes up a majority of the giant panda’s diet?

Answer – Bamboo

Amazon 9th January 2019 Quiz Answers

Amazon 9th January Quiz Questions & Answers : 

1. What is the national animal of India?

Answer – Tiger

2. Which would weigh more – 1 cubic foot of gold or silver?

Answer – Gold

3. Turtles are classified as reptiles. True or false?

Answer – True

4. A male swan is known as a cob, a baby swan is known as a cygnet. What is a female swan called?

Answer – pen

5. What is the hardest naturally occurring substance in the world?

Answer –Diamond

Amazon 8th January 2019 Quiz Answers

Amazon Quiz Win 5000 Amazon Pay Balance

Q1.: Coco, Cars and Inside Out are all films produced by which animation film company?
Answer: Pixar

Q2.: Which is the only planet in our solar system that is not named after figures from Greek or Roman mythology?
Answer: Earth

Q3.: In the Marvel Universe, who is the Scarlet Witch’s twin brother?
Answer: Quicksilver

Q4.: Which is the world’s largest land carnivore?
Answer: Polar Bear

Q5.: Who recently took charge as the first Chief Justice of Telangana High Court?
Answer: TB Radhakrishnan

Amazon 7th January 2019 Quiz Answers

Amazon Fire TV Stick Quiz Answers:

1. What is the national tree of India?

Answer – The Banyan Tree

2. Which continent is home to the largest non-polar ice cap in the world?

Answer – North America

3. According to the old English proverb, what is ‘in the eye of the beholder’?

Answer – Beauty

4. Theravada and Mahayana are branches of which major world religion?

Answer – Buddhism

5. Who composed the score for the 1994 musical ‘The Lion King’?

Answer – Hans Zimmer

Amazon 6th January 2019 Quiz Answers

Amazon OnePlus 6T Quiz Answers:
1. Which one of these figure from Greek Mythology causes people to turn to stone?

Answer – Medusa

2. Launched in October 2008, Chandrayaan-1 was India’s first lunar probe.

Answer – True

3. Indian Railways has recently developed which AI-powered robot to check for faults in trains?

Answer – Ustaad

4. Which Indian scientist won the Nobel prize for Physics in 1930 for pioneering work on scattering of light?

Answer – Chandrasekhara Venkata Raman

5. The book ‘281 and Beyond’ is an autobiography of which Indian cricketer?

Answer – VVS LAXMAN

Amazon 5th January 2019 Quiz Answers

1.  Where were the first Winter Olympics held?
Answer : France.
2. Jetsun Pema became the Queen of which Asian kingdom following her marriage on October 13, 2011?
Answer : Bhutan
3. Which is the least populated country in the world?
Answer : Vatican City
4. The longest wrestling match in Olympic history was played in the 1912 Summer Olympics. How long did it last?
Answer : 11 hours 40 minutes.
5. ‘Claque’ is _.
Answer : a group of people hired to applaud at a performan

Amazon 31st December 2018 Quiz Answers

1. Which is the only sea in the world without any coasts?

Answer – Sargasso Sea

2. Along with Spain and France, which is the only other country to have both Atlantic and Mediterranean coastlines?

Answer – Morocco

3. Which of the following superheroes was NOT a founding member of the X-Men?

Answer – Wolverine

4. If you were a cartographer, what would you be studying?

Answer – Maps

5. Which mountain peak is farthest from the center of the Earth?

Answer – Mount Chimbarazo

QUIZTIME TERMS AND CONDITIONS

The QuizTime (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”) – (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using the Amazon.in website or mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in“). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:

This Contest will commence on 6 January from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.The declared winner(s) will be eligible for winning a OnePlus 6T (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

OTHER CONTESTS:

Please note that we may be running similar contests or promotions at the same time as this Contest. By entering this Contest, you will not be eligible to receive any benefit and/ or prize awarded in any other promotion/ contest unless you enter each promotion/ contest separately.

ODDS OF WINNING:

Odds of winning depend on the number of eligible entries received. Eligible entries are ones that satisfy the eligibility criteria outlined above and follow the steps outlined in the ‘Details of the Contest and the How to Enter’ section above.

PRIZE DRAWING:

The drawing for selection of the winners of the Contest will be aggregated at the end of the Contest Period. We will notify the selected participants by e-mail following the draw, and they will be required to share a valid proof of identity and age in the form of a copy of PAN Card / Driving License / Voter ID / Indian passport. A PAN card copy is mandatory for prizes worth INR 10,000 or more. The selected participants will automatically forfeit their claim to the Prize if they do not meet the eligibility criteria or do not comply with these T&Cs. Each Prize will be awarded “AS IS” and WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, express or implied (including, without limitation, any implied warranty of merchantability or fitness for a particular purpose). There are no cash or other prize alternatives available in whole or in part. However, in circumstances beyond our control, we may substitute a similar alternative prize of equal or greater value in our sole discretion. If any selected participant does not respond back to any communications sent in relation to the Contest within the time period communicated by Amazon, or answers the Contest question incorrectly, he/she shall not be eligible to be declared winner of the Prize. The selected participant will also be required to prove his/her age, failing which he/she will be disqualified from the Contest.

ADDITIONAL TERMS:

We may, to the maximum extent permitted by applicable law and in our sole discretion, change the T&Cs or cancel the Contest at any time; or modify, terminate, or suspend the Contest should viruses, worms, bugs, unauthorized human intervention or other causes beyond our control corrupt or impair the administration, security, fairness or proper play of the Contest or submission of entries.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.